LajmeShëndetësi

Apel për ndihm: Ledion Morina ka nevoj për ndihmen tuaj

Ledion Morina, sot ka nevoj me shumë se kurr për ndimen tonë, sa do pak që është mund të jetë shpetimi i Ledionit.
Njerëz  të vullnetit të mirë, kush ka mundesi ju lutem të ndimoni.

Diagnosa

Anamneza e semundjes:. Femija qe nga periudha intrauterine (ne muajin e tete gjestacional) eshte diagnostikuar se vuan
nga vest e lindura te zemres, Pas lindjes ne kontrolla te rregullta te pediatri kardiolog pas ekzaminimit ekokardiografik
konstatohet me kete patologji; Hypoplazio lefte ventricle, ASD IL, Hypoplasio VM crytica, dhe menjhere dergohet ne
Turki ku operohet ne diten e trete pas lindjes dhe intervenimi i dyte kardiokirurgjik ne muajin 6 te jetes (shih dokum.mjeksor)

Per qdo pytje ose dicka,mund te kontaktoni familjen e Ledionit 044275497.

Ju faleminderit!

Related Articles

Back to top button