Lajme

Digjet një banes në Fushë Kosovë !

Sot në Fushë Kosovë në rrugën Dardania është djeg një banes. Zjarrëfiksit kanë intervenuar shumë shpejt per ta menagjuar situaten . Përveq dëmeve materiale nuk ka të lënduar , mirpo shqetësimi i qytetareve ishte i madh .
Zjarrëfikësit dhe policia janë duke menagjuar situaten dhe vendin e ngjarjes .

Related Articles

Back to top button