Show Biz

Albulena Ukaj dhe Muharrem Ahmeti bashkëpunim vetëm në këngë apo …!

 

A është vetëm bashkëpunim apo flitet dhe për një lidhje të mundshme mes tyre . Këngëtarja Albulena Ukaj dhe këngëtari Muharrem Ahmeti kanë lansuar projektin e tyre të fundit , një bashkëpunim i realizuar në studi tek Ardian Kastrati dhe me tekst na Muma .

Kënga është lansuar në platformen youtube në Arkiva Shqip .

Linku i video clipit :

 

 

Related Articles

Back to top button