Ekonomi

Pronari i Meka Halal Food Burim Piraj ngrit rrogat për punëtorët e tij !

Pas rritjeve të çmimeve në Kosovë bizneset e përgjegjshme dhe sigurisht edhe shumë të sukseseshme nuk lënë anash ata të cilët bëjnë që një kompani të jetë e fuqishme .

Pronari i komoanis Meka Halal Food  zotri Burim Piraj njihet për punën e madhe dhe mbeshtetjen që iu jep punëtorëve në kompanin e tij . Ai ka njoftuar në faqen e tij facebook se nga data 1 Nëntor do të rris pagat e punëtorëve të kimpanis së tij me 5% poashtu pagen e 13-të dhe 14-të do të vazhdoj te realizoj ashtu siq ka premtuar . Biznese të tilla bëjë që të zhvillohet vendi dhe kriojn mundësi më të mira punësimi në Kosovë.

Postimi i plotë i zotri Burim Piraj :

Të nderuar miq të mi!
Unë po e ndaj me ju këtë lajm para se me marr vesh bashkëpunëtorët e mi!
Edhe pse këtë vit kemi pas rritje të pagave sipas meritës së të punësuarave në vende pune të caktuara sot kam marr vendim që nga 1 Nëntori të rris pagat e të gjithë të punësuarve në MEKA HALAL FOOD për 5% . Paga 13 plus 14 vazhdon me emër të Zotit sepse e kemi realizuar planifikimin për këtë vit 100% Elhamdulilah.
Zoti ju bekoftë!
Qoftë paqja mbi ju!

Related Articles

Back to top button