Lajme

Dr. Ilaz Selimi shiti pasurin e tij për të ndërtuar rrugë !

Viti i humanistit dhe veprimtarit doktor Ilaz Selimi

Do të duhej që viti 2022 të jetë dhe të shpallet vit kushtuar pishtari të arsimit, humanistit e veprimtarit Ilaz Selimi

Lavdi e përjetshme punës dhe veprës së të rënëve të gjitha kohërave dhe ata që kanë kontribuar për lirinë dhe mbajtjen gjallë të Malësisë së Bujanocit.

Related Articles

Back to top button