Show Biz

Lori Kacka me një këngë të bukur dhe prezantim shumë dinjitoz për festat e fundëvitit

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare Lori Kacka nuk ndalet së punuari . Ajo kësaj radhe për publikun e saj ka sjellë një këngë të bukur të punuar nga mjeshtri Ilir Berani si dhe orkestrim nga Ardian Kastrati .

Kënga është në platformen online youtube në kanalin Xixa Music .

Linku i këngës :

Related Articles

Back to top button