Lajme

Adelina Spahiut iu besohet posti i kryesueses së kuvendit komunal të Skënderajt

Konstituimi i organeve kryesore të Komunës u bë sot në një seancë solemne, ku posti i kryesueses iu besua Adelina Spahiut, si një nga anëtaret më aktive të kuvendit të kaluar.
Kënaqësi t’i uroj këtë pozitë dhe mëzi pres të nisim bashkëpunimin profesional ndërmjet Ekzekutivit dhe Legjislativit.
Kështu u shpreh Kryetari i ri i Komunës së Skenderajt Fadil Nura .

Adelina Spahiu është një ndër femrat më të votuara në komunën e Skënderajt poashtu ishte edhe pjesë e legjislaturës së kaluar .

Related Articles

Back to top button