Show Biz

Kaltrina Gosalci “ Katty “ një artiste që premton shumë !

Skenës muzikore shqiptare çdo herë po i shtohën artist dhe artiste të reja , një ndër to është edhe Katty apo Kaltrina Gosalci e cila ka sjellë këngën e saj më të re të quajtur “Jeta jem “ .

Ky është projekti i saj i parë , mirpo Kaltrina ka paralajmëruar që shumë shpejt do të lansoj edhe projektin e saj të radhes .

Vido në linkun posht :

 

Related Articles

Back to top button