Shëndetësi

Njihuni me Specializantin e Kardiologjise Dr.Kreshnik Jashari, ndër të vetmit që punon në elektrostimulim.

 

Ky është specializanti i kardiologjisë, Dr. Kreshnik Jasharin, i cili është duke bërë një punë të jashtëzakonshme në elektrostimulim në QKUK.

Dr.Kreshniku është duke ndjekur rrugën e suksesit sikurse babai i tij, Dr. Imri Jashari, i cili ishte 5 vite drejtor Klinike dhe ka themeluar edhe repartin e elektrostimulimit në QKUK. Dr.Imri Jashari ka një përvojë pune prej 30 viteve dhe ende është pjesë e stafit të QKUK-së, së bashku me dy djemt e tij Dr. Kreshnik Jashari dhe Dr.Petrit Jashari që janë specializantë të kardiologjisë.

Dr.Kreshnik Jashari është ndër të vetmit që si specializant punon në elektrostimulim dhe kjo e dëshmon përkushtimin dhe pasionin e tij për profesionin dhe kujdesin e tij ndajë pacientëve.

Gjithashtu Dr.Kreshnik Jashari përvojen e ka marë nga babai i tij Dr.Imri Jashari që kanë edhe ordinancën e tyre private Kardiologjike “Koronarja” në Ferizaj.

Related Articles

Back to top button