Ekonomi

Gazeta Online “NgoShqop.com” është portal i lajmeve nga vendi dhe bota. Qëllim kryesor ka informimin e drejtë, të paanshëm dhe të shpejtë.

Kosova e pranon pjesërisht propozimin e ShBA-së për kufizim të dinarit serb

Kosova e pranon pjesërisht propozimin e ShBA-së për kufizim të dinarit serb

Kosova e pranon pjesërisht propozimin e ShBA-së për kufizim të dinarit serb. Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani ka bërë të…
Dogana në aksion , parandalon trafikimin !

Dogana në aksion , parandalon trafikimin !

Zbulohet një rast i kundervajtjes doganore Prishtinë më 11 Mars 2024 Njësia e TASK FORC-ës -Lindje ( e përberë nga…
Agimi Company vendi ideal për ju !

Agimi Company vendi ideal për ju !

Kosova ndonse një vend i vogel kompanit dhe bizneset e sukseseshme janë shembull në rajon . Agimi Company është lider…
PARANDALOHET NJË RAST I KONTRABANDËS NË JARINJE

PARANDALOHET NJË RAST I KONTRABANDËS NË JARINJE

  Mitrovicë, 28 shkurt 2024 Gjatë një kontrolli rutinë, oficerët Doganor në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, parandaluan tentim kontrabandimi…
Përfundon vullnetarisht veprimtaria bankare në Kosovë e Komercijalna Banka AD Beograd – Dega në Mitrovicë

Përfundon vullnetarisht veprimtaria bankare në Kosovë e Komercijalna Banka AD Beograd – Dega në Mitrovicë

  Banka Qendrore e Republikës së Kosovës njofton opinionin publik se ka përfunduar vullnetarisht veprimtaria bankare e sherbimit me klientë…
Afaristi Piraj ua jep rrogën e 14-të punëtorëve !

Afaristi Piraj ua jep rrogën e 14-të punëtorëve !

  Kompania vendore, “Meka Halal Food” e cila merret me prodhimin dhe përpunimin e produkteve të mishit ka bërë të…
Bizneset në Kosovë deklarojn 20 miliard më shumë këtë vit

Bizneset në Kosovë deklarojn 20 miliard më shumë këtë vit

Qarkullimi i bizneseve në Kosovë – bazuar në të dhënat preliminare të ATK-së, bizneset e Kosovës kanë raportuar qarkullim vjetor…
Diaspora për 11 muaj dërgoi në Kosovë 1 miliard e 218 milionë euro

Diaspora për 11 muaj dërgoi në Kosovë 1 miliard e 218 milionë euro

Gjatë muajit nëntor mërgimtarët shqiptarë kanë dërguar 101.3 milionë euro remitanca. Por për 11 muaj dërgesat financiare të diasporës shkojnë…
Sekuestrohen mbi 1 mijë e 300 euro 2-she fals në Pejë

Sekuestrohen mbi 1 mijë e 300 euro 2-she fals në Pejë

Një zyrtare e një banke në Pejë ka njoftuar policinë se pas kontrollimit të të gjitha degëve i kanë klasifikuar…
Kur pritet të shpërndahen 100 euro shtesë për pensionistët dhe fëmijët

Kur pritet të shpërndahen 100 euro shtesë për pensionistët dhe fëmijët

Gjatë ditës së sotme në mbledhjen e Qeverisë u vendos që të shpërndahen 100 euro për pensionistët dhe fëmijët. Lidhur…
Back to top button