LajmeSport

Shqipet e Gjermanis në mbështetje të kombtarës

Pronari Pizzeris Alfredo në Oberhausen dekoron Veturat dhe shtepin me Flamuj kuq e zi ne perkrahje të kombetares pizzeria gjendet ne sheshin e Oberhausen ku ka me mijëra tifoz te të gjitha shtetev pjesëmarrese në Euro 2024.

Shqipëria pas ndeshjes me Italin ndonese humbi ajo prap gëzon mbështetjen e të gjithë shqiptarëve kudo që janë.

Related Articles

Back to top button