Show Biz

Baboo Darabuka dhe Dj Benity se shpejti me projektin e ri

Grupi i mirënjohur Baboo Darabuka paralajmerojn së shpejti një video – clip .

Ata tashme kanë realizuar një ri-perpunim të këngës “ Moj Raki “ mirpo realizimi i klipit ende nuk është bërë. Sipasi tyre shumë shpejt do të fillojn gjirimet e klipit .

Kënga është e lansuar ne marketet online si spotify , googleplay , applemusic , pandora , iTunes  dhe se shpejti edhe ne youtube me
video – clip .

https://distrokid.com/hyperfollow/baboodarabuka/moj-raki

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button