LajmeLifestyleShow BizSport

Fazli Berisha i riu nga diaspora që nuk i ndalen sukseset !

Rinia shqiptare kudo në botë është ajo që i jep gjallëri jetës dhe shoqëris. Janë të suksesshëm në të gjitha sferar , sport , muzik , art, kulturë e profesione tjera. Europa është e pasur me rinin shqiptare dhe me profesionist të fushave të ndryshme . Një nder ta është edhe Fazli Berisha për të cilin do tregojm një biografi të shkruar nga ai:

Përshëndetje të nderuar dhe nderuara,
Jam Fazli Berisha, i lindur me 19. Shtator 1991 në Zürich të Zvicrës. Që nga fëmirija kam
qenë i fascinuar ndaj sportit, më saktësisht ndaj futbollit dhe basketbollit. Babanë e kam
pasur futboller dhe me deshirën më të madhe dhe me vendosmëri kam dashur gjithmonë t`i
ndjeki hapat e tij. Fati nuk e deshi që të bëhëm futboller profesional, mirëpo unë kurrë nuk
jam dorëzuar që ta bëj ëndrrën time të fëmirisë realitet. Deshi fati dhe m`u dha mundësia që
t`i studijoj nga viti 2022 shkencat sportive, me saktësisht menaxhimin e sportistëve dhe
artistëve në kolegjin Fernfachschule Schweiz (FFHS) të Zvicrës. Poashtu mësojmë për
organizimin e eventeve në përgjithësi. Studimet i kam në përfundim e sipër, mirëpo ka
akoma punë për t`u bërë.
Edhe muzikën e kam pasur gjithmonë pasion. Desha t`ju informoj që me mbrëmje kulturore
tashmë kam filluar dhe jam event-manager i nderit në diskotekën më të madhe të Baselit të
Zvicrës e quajtur Moon Club. Unë jam aty aktiv rreth 1 vit. Natyrisht e pyesni veten përse
vetëm event-manager i nderit? Siq e ceka më herët, unë muzikën e kam pasion dhe nuk dua
të fitoj asgjë. Në atë diskotekë tashmë kanë performuar artistët shqiptar si Azet, Albi,
DJ Gimi-O, Dhurata Dora, Tayna dhe Melinda Ademi.
Për më shumë informacione ju lutëmi të na ndjekni në rrjetet tona sociale si më poshtë:
Facebook: FB Events
Instagram: fbeventsofficial
TikTok: fbeventsofficial
Për më shumë informacione rreth diskotekës ju lutem të na ndjekni edhe në rrjetet sociale të
diskotekës si më poshtë:
Website: www.moonbasel.ch
Facebook: Moon_Basel
Instagram: moon_basel
TikTok: moon_basel
Risitë nuk kanë të ndalur. Ju mirëpresim dhe sinqerisht ju sygjerojmë të na ndjekni në rrjetet
tona sociale. Vetëm kështu nuk ju humb asnjë lajm i vetëm.
Me respekt,
Fazliu

Related Articles

Back to top button