Show Biz

Ana Kabashi se fundi ka lansuar kengen Malli

Keng kjo me nje ritem dhe tekst unik, e lehte, dhe mjafte e pelqyeshme tek te rinjte.
Siç mund te shihet, kenga eshte punuar me mjafte kujdes, shije dhe elegance. Gjirimet e spotit jane pergatitur me lokacione te perzgjedhura qe i shkojne per shtati vet tekstit dhe melodise se kesaj kenge.
Ana, kesaj radhe ka goditur ne shenje, ku me nje kerkim te vogel sheh se kenga eshte duke u pelqyer dhe kerkuar nga moshat e reja, kjo edhe per faktin se teksti i kenges Malli eshte shkruar nga vet artistja dhe nga gesko, ndersa muzika po ashtu nga gesko si dhe spoti nga dopes.films
Kete vere keni shume kenge ne treg, por per te gjithe ata qe duan te harrojne nje dashuri, lidhje apo edhe kujtim, Ana eshte perkujdesur per ju,

Linku i klipit :

Related Articles

Back to top button