Ekonomi

Gazeta Online “NgoShqop.com” është portal i lajmeve nga vendi dhe bota. Qëllim kryesor ka informimin e drejtë, të paanshëm dhe të shpejtë.

Tale një destinacion i përkryer !

Tale një destinacion i përkryer !

Në Tale të Shqipëris në një super zonë  në vijen e parë po ndertohet kompleksi banesor  me mbi 5000m2 .…
Pelegrinazhi tek Albi Mall në Gjilan

Pelegrinazhi tek Albi Mall në Gjilan

  Vrapi pas Albi Mall-it më ka shkaktuar dhembshuri kah shihja kolona që bllokuan thuajse çdo pjesë të Gjilanit, veçmas…
Bien çmimet e ndërtimit në Kosovë

Bien çmimet e ndërtimit në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e kostos së ndërtimit për tremujorin e tretë të vitit 2023. Sipas…
Njoftim lidhur me përdorimin e monedhës 2 euro

Njoftim lidhur me përdorimin e monedhës 2 euro

  Drejtoria për Inspekcion në Komunën e Drenasit, duke u bazuar në njoftimin nga ana e Bankës Qendrore të Republikës…
2 euro fals – BQK del më udhezime

2 euro fals – BQK del më udhezime

Banka Qendrore e Kosovës ka dalë me disa udhëzime pas shpeshtimit të rasteve të qarkullimit të parave të falsifikuara në…
Bie çmimi i naftës

Bie çmimi i naftës

Çmimet e naftës ranë të hënën pasi raportet për mosmarrëveshjet midis anëtarëve të OPEC + mbi kuotat e tyre të…
Policia arreston një kontrabandist me mallra në brezin kufitar me Serbin

Policia arreston një kontrabandist me mallra në brezin kufitar me Serbin

Autoritetet shtetërore mjaft efikase në brezin kufitar, kontrabanduesi braktis automjetin dhe mallin e dyshuar, por nuk arrin t’i ik policisë…
Policia e Kosovës dhe Dogana e Kosovës, koordinojnë aktivitetet në luftë kundër kontrabandës

Policia e Kosovës dhe Dogana e Kosovës, koordinojnë aktivitetet në luftë kundër kontrabandës

  Prishtinë, më 11 nëntor 2023 Policia e Kosovës në bashkëpunim e koordinim me Doganën e Kosovës, në vazhdën e…
Çfar po ndodh me Butrint Rashitin ?

Çfar po ndodh me Butrint Rashitin ?

Kengetari Butrint Rashiti është ndaluar nga policia e krimeve ekonomike sot në Gjilan , arsyet e ndaljes nuk dihen apo…
Kosova Bëhet Anëtare e Plotë e ECSA: Forcimi i Lidhjeve Midis Administratave Doganore Evropiane

Kosova Bëhet Anëtare e Plotë e ECSA: Forcimi i Lidhjeve Midis Administratave Doganore Evropiane

  Prishtinë 28 tetor 2023 Në Bratislavë të Sllovakisë, po zhvillohet takimi i Mbledhjes se Përgjithshme të Asociacionit të Sporteve…
Back to top button