LajmeShow Biz

Rrezon publikon këngën e re “ Harrom “

Rrezon se fundi ka lansuar kengen Harrom. Keng kjo me nje ritem dhe tekst unik, e lehte, dhe mjafte e pelqyeshme tek te rinjte. Siç mund te shihet, kenga eshte punuar me mjafte kujdes, shije dhe elegance. Gjirimet e spotit jane pergatitur me lokacione te perzgjedhura qe i shkojne per shtati vet tekstit dhe melodise se kesaj kenge. Rrezon, kesaj radhe ka goditur ne shenje, ku me nje kerkim te vogel sheh se kenga eshte duke u pelqyer dhe kerkuar nga moshat e reja, kjo edhe per faktin se teksti i kenges Harrom eshte shkruar nga vet artisti, ndersa muzika nga riddvan si dhe spoti nga askjackmovieco Kete vere keni shume kenge ne treg, por per te gjithe ata qe duan te harrojne nje dashuri, lidhje apo edhe kujtim, Rrezon eshte perkujdesur per ju, Harrom, ju bene te harroni dhe nderkohe atyre qe kane humbur ju sjell ne mendje se çfare kane humbur.

 

Related Articles

Back to top button