Lajme

Gjykata e tiranes merr vendim per shpërndarsit e droges!

Gjykata penale e Tiranës i cakton burg pa afat për 5 te arrestuarit e operacionit antidrogë , ku sipas Policis u sekuestruan 11300 doza droge e llojit ekstazi !

Arrest në burg u caktua për dy kosovarët Mithat Ramadani dhe Besnik Mujeci, si dhe për tre të tjerët Kalem Picari, Ambra Myftari dhe Daniel Avdia.

Related Articles

Back to top button