Lajme

Policia e Kosovës ka asistuar AKP-në në një fabrikë në Zubin Potok

Zëdhënësi i Polocisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës , Veton Elshani ka folur për aksionin ne të cilin kan asistuar Agjencionin Kosovar të Privatizimit AKP . Ai tha se ne kemi pranuar nje kerkes nga AKP- ja para disa dite dhe sot ne i kemi ofruar asistencën tonë me njesitet e veriut.

Related Articles

Back to top button