LajmeRajoni

Athina vishet kuq e zi 🇦🇱

Athina sot u mbush kuq e zi , vizita e kryeministrit të Shqipëris Edi Rama mbushi e stermbushi sallen me shqiptarët nga e gjithë Greqia . Shqiptarët atje kanë nevoj për mbeshtetjen dhe perkrahjen maksinale të shtetiti shqiptar .

Kryeministri Rama bëri një takim më bashkëkombasit shqiptar që jetojn dhe veprojn në Greqi , salla u elektrizua nga të gjithë. Kryeminstri Rama me vete kishte edhe nga estrada të cilët u kujdesen për të krijuar atmosfer të këndshme.

Organizime të tilla janë shumë të nevojshme kudo që ka shqiptar ata duhet të ndihen të mbrojtur nga shteti shqiptar , kétë e garanton edhe kushtetuta e Republikës së Shqipëris.

Related Articles

Back to top button