Lajme

Ministrja Meliza Haradinaj – Stublla falenderon Amerikën

Presidenti Amerikan Biden e thotë qartë: Objektivi i Dialogut për normalizim mes Kosovës dhe Serbisë nënkupton NJOHJE RECIPROKE!

Prej shumë kohësh ne si AAK kërkojmë këtë qartësi edhe nga Bashkimi Evropian si ndërmjetësues!

Për arritjen e Marrëveshjes Finale, hapat e mbetur duhet të jenë:

1. Definim i parimeve të Marrëveshjes; dhe
2. Përcaktim i kornizës kohore për arritjen e saj.

Faleminderit sërish, Amerikë 🇺🇸♥️

Related Articles

Back to top button