Ekonomi

Biznismeni shqiptar që po nderton Zvicrren !

Shqiptarët janë një popull i vogël, por me histori të madhe dhe me personalitete që kanë shënuar suksese në vendet ku jetojnë i tillë është edhe Tim Neziri nga Ferizaji njëri nga shqiptarët e suksesshëm në Zvicër.
Biznesmeni kosovar që po arrin suksese të mëdha në qytetin e Bernit ka filluar me pun të vogëla por serioziteti dhe puna e palodhshem i ndimoj te ecur përpara.


Këto janë disa nga projektet e realizuara dhe në realiz e siper të tij ,ku veçohen për kualitet dhe profesionalizem .

Kompania e tij në të ardhmen mund edhe të investoj nē Kosovë në ndertim dhe biznese tjera që do mund të kontriboj në punësimin e shumë të rinjëve nga Kosova .

Related Articles

Back to top button