Ekonomi

MOS BLI PRODHIME SERBE

Grupi në facebook që për një kohë shumë të shkurtër ka arritur të mbledh mbi 30 mijë persona duke promovuar prodhimet vendore dhe duke kërkuar nga qytetarët që të mos marrin prodhime serbe .

Besa Besë është sllogani , në grup qytetar nga e gjithë Kosova shperndajn video dhe postime në mbeshtetje të prodhuesve vendor .

Në mbeshtetje të grupit ka edhe artist dhe perosna me ndikim në rrjetet sociale . Me këtë trend të rritjes grupi shumë shpejt mund të arrij mbi 50.000 persona .

Related Articles

Back to top button