LajmeShëndetësi

Një i vdekur dhe 763 raste pozitive me Covid-19 në Kosovë

Në Kosovë kanë filluar të rriten rastet me Covid-19 ka njoftuar Instituti i Shëndetit Publike të Kosovës .

Vetem sot në vendin tonë janë shënuar 763 raste pozitive me Covid -19 , dhe një i vdekur .

IKSHPK është duke vazhduar pandërprerë me testimin dhe gjurmimin e të gjitha rasteve, kontakteve të rasteve në komunitet dhe diagnostikimin laboratorik andaj të gjithë personat me kokëdhembje, kollitje, dhembje fyti, vështërsi në frymëmarrje, rrjedhje hundësh, temperaturë, plogështi, humbje e shijes, rekomandohen të testohen.

Related Articles

Back to top button