Lajme

Presidentja Osmani priti në takim dërguarin e posaçëm të Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor Gabriel Escobar

Në takim me të dërguarin e posaçëm të Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, potencova se Kosova do të vazhdojë të jetë palë konstruktive, e barabartë dhe e përkushtuar në procesin e dialogut, duke kontribuar për paqe dhe stabilitet në vend dhe rajon.

Institucionet tona janë në komunikim dhe koordinim të vazhdueshëm me partnerët tanë ndërkombëtar dhe çdo vendim i yni reflekton frymën kushtetuese të vendit tonë dhe vlerat tona demokratike.

Partnetiteti ynë me SHBA-të vazhdon të jetë qenësor. 🇽🇰🇺🇸

Related Articles

Back to top button