Lajme

Apel për regjistrim sa më masovik

Nē Serbi është regjistrimi i rregullt i popullsisë të ekonomisë familjare dhe banesave që ishte planifikuar të zhvillohet në vitin 2021

Shkruan: Refik HASANI
Do të mbahet nga data 1 deri më datën 31 Tetor 2022
Në këtë regjistrim ēshtē interes jetik   të marrin pjesë edhe shqiptarët që jetojn në Vojvodin e Serbi  që nënkupton  Shqiptarët në Rajonin e Sangjakut dhe Krahinën Shqiptare që përfshin
 Medvegjën, Bujanocin e Preshevën.
Apeloj qē gjithē shqiptarët masovikisht t’i përgjigjen këtij rexhistrimi, pasi rexhistrimi do të bëhet përmes numrit personal dhe pavarësisht a jan rezident apo jo rezident.

Related Articles

Back to top button