Sport

Suspendohet ndeshja Romani VS Kosovë

Ndeshja që po zhvillohet në Romani në mes të dy kombëtarëve Romania Vs Kosova e vlefshme për kualifikimet europiane është ndërpre , kjo si pasoj e  pankarta e raciste të huliganëve romun .

Gjyqtari franqez ka ndërpre ndeshjen dhe ende nuk është vendos për rezultatin final . Në rast të suspendimit të ndeshjes Kosova do mund ta fitoj ndeshjen në tavolin.

Related Articles

Back to top button