Sport

Akil Gjakova merr medalje të bronztë në Franc

AKIL GJAKOVA (-73 kg) I BRONZTË 🥉 NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR SENIOR NË MONTPELLIER, FRANCË 🇫🇷

Rezultatet e gjudistëve të Kosovës nuk kanë të ndalur . Në çdo garë nderkombëtare ata janë shumë të suksesëshem dhe sjellin shumë medlaje për Kosovën në të gjitha kategorit .

//

AKIL GJAKOVA (-73 kg) BRONZE 🥉 AT THE EUROPEAN SENIOR CHAMPIONSHIP IN MONTPELLIER, FRANCE 🇫🇷

NLB Banka sh.a. Prishtinë
Gorenje Department Store
Qumështorja DRENA
AFK – Agjencioni për Financim në Kosovë
Auto Sherreti
Green Hill Italia

Related Articles

Back to top button