Shëndetësi

U formua Klubi i Mjekëve të Komunës se Klinës

Për herë të parë ne Kosovë një Klub i Mjekëve të Komunës se Klinës bashkohen rreth nje qellimi të përbashket
Sot rreth 60 Mjek/ Specialistë të lemivë të ndryshmë nga Komuna Klinë u bashkuan rreth nje Klubi të përbashket qe eshte nje risi në Kosovë,dhe formuan Grupin punues qe do te kujdeset per funksionin e Klubit të Mjekevë në te ardhmen.
Qellimi i tyre i përbashket te bashkojnë forcat,Njohuritë dhe Eksperiencat për nje shendetesi më te mirë dhe me efikase për te gjithë qytetaret e Komunës se Klinës dhe pse jo të gjithë Kosovës.
Urime dhe shumë Suksese për të gjithë ju kolegë të nderuar.
Urimë Klinë🙏🏻🙏🏻
Takime të tillla do të organizohen cdo muaj.
✅⚕️🧑‍🎓🩻😷

Related Articles

Back to top button