Sport

Real Madrid dhe Bayern München , kush do jetë fituesi ?

Po zhvillohet ndeshja futbollistike në mes të Real Madrid dhe Bayern München në kuader të UEFA Champions League . Pjesa  e parë  tashmë ka filluar dhe ende me rezultat 0:0 . Prania e madhe e publikut ka krijuar atmosfere shumë atraktive.
Dy ekipet presin të marrin rezultat të mirë nga kjo ndeshje .

Related Articles

Back to top button