Uncategorized

Isa Mustafa : Urime Amerik ,njëriu i duhur

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës Isa Mustafa ka uruar Presidentin e ri të SHBA Joe Biden.
SHBA, bëri zgjedhjen e merituar. Demokrati Joe Baiden mori përkrahje te gjerë për President të shtetit më të fuqishëm në botë. Miku dhe përkrahësi i Kosovës!
Pata rastin ta takojë dhe të bisedoj disa herë me këtë njeri të mrekullueshëm. Urime Amerikë! IM

Related Articles

Back to top button