Uncategorized

Fondacioni Behgjet Pacolli fillon ndertimin në Thuman të Shqipëris

Pas termetit që ndodhi vitin e kaluar nê Shqipëri u dëmtuan shumë objekte banimi sidomos Thumana u shkatrrua shumë. Qeveria shqiptare kishte ndermarr hapat e nevojshem për kthimin në normalitet të gjendjes , poashtu ndihma e shtetit të Kosovës dhe e gjithë popullit ishte e pakursyer . Një nder ta është edhe Behgjet Pacolli i cili me fondacionin e tij humanitar ka marr përsiper të ndertoj dhe të ndihmoj Thumanen .
Tashme ka filluar implementimi fizik i projektit humanitar i financuar nga Fondacioni “Behgjet Pacolli” për ndërtimin e apartamenteve për familjet e prekura nga tërmeti. Deri tani është kryer infrastruktura, lidhjet energjetike, rrugët dhe cdo gjë që lidhet me instalimin e kantierit.

Related Articles

Back to top button