Uncategorized

PDK në Ferizaj para shumë qytetarëve tregon programin e saj

Partia Demokratike e Kosovës ka shpalosur programin e saj  në qytetin e Ferizajt .

Në prani të shumê qytetarëve kandidatet për deputet nga Ferizaj shpalosen plan-programin e rimekëmbjes ekonomike  për Kosovën . Numri i simpatizantëve të PDK-së në sallë ishte shumë i madh. Votën dhe mbeshtetjen e kerkuan kandidatet ferizajas . Elmi Reçica e ka quajtur takim madhështor dhe ka falenderuar të gjithë për mbështetjen e ofruar ndaj PDK-së.

 

Related Articles

Back to top button