Uncategorized

Ministri i Shëndetsisë z. Arben Vitia sot ka realizuar një takim virual me Ministrin e Shëndetsisësë Norvegjisë z. Bent Høie

Ministri i Shëndetsisë z. Arben Vitia sot ka realizuar një takim virual me Ministrin e Shëndetsisësë Norvegjisë z. Bent Høie.

Ministri Vitija falenderoj shtetin norvegjes për pêrkrahjen e vazhdushme dhe ndihmen qe ata ofruar për Kosovën , po ashtu falenderoj z. Høie për ndihmen e çmuar të Norvegjisë për sektorin e Shëndetsis me thekse të veqant në përballjen nga Covid-19.

Ndersa Ministri Høie uroj ministrin Vitia për marrjen e detyrës dhe e uroj për punë të mbar ne menaxhimin e pandemisë.

Related Articles

Back to top button