Shëndetësi

Misteri i gurëve shërues, Psikoterapistja-Ornela Lami

Clinical Therapist/ Terapiste klinike: Ornela Lami

Numer kontakti :  + 355 69 669 6222

Nevoja e njeriut për gjetur paqen e brendshmeshpirtërore, ka çuar kërkimin e zgjidhjeve ndryshme. Duke folur për lidhjen e ndërvepriminenergjik e shpirtëror me gurët, psikoterapistjaOrnela Lami tha për “Vila24” se gurët shërbejnëedhe gjatë seancave meditimit. Ajo na tregon se ka rënë kontakt fuqinë e gurëve rastësishtgjatë një panairi Itali kur edhe gjendja e sajshpirterore nuk ishte edhe aq e mirë.

Një byzylyk me gurë smeraldë i ndryshoi krejtgjendjen. Lami thotë se jo çdokush e zotërongjuhën e gurëve, ndërsa thekson se fuqia e tyrevepron pozitivisht tek persona me depresion apoankth duke marr trajtimin psikoterapeutik ngaspecialist shendetit mendor ose mentorimshpirtëror me anë meditimit. Sipas Lamitpërzgjedhja e gurëve bëhet mënyrë intuitive nga vet njeriu, bazë horoskopit dhe vleravekarakteriale dikush dëshiron ushqejë tekvetja e vet duke krijur vet-zhvillimin mendor dheshpirtëror.

https://www.youtube.com/watch?v=ofiY1ArYe2I

Related Articles

Back to top button