Show Biz

Kajde, kënga e Eglantines që po shënon rekorde në shikueshmëri

 

Eglantina është një prej këngëtareve më premtuese që tashmë fuqishëm po deperton në tregun muzikor në Kosovë.
Ajo së fundi ka sjellur këngën e saj, Kajde, të realizuar nga Barok Records.
Zëri i saj i ëmbël, sharmi dhe stili i veçantë e bënë Eglantinen që të jetë e pëlqyer nga të gjithë.

Kënga e saj e parë Kajde, po shënon një sukses të madhe duke kapur një audiencë të madhe për pak ditë sa është publikuar ajo.

Le të mbetet ky një fillim i mbarë i këngëtares dhe sukseset sigurisht që nuk do të mungojnë.

Më poshtë mund ta dëgjoni e shikoni këngën e Eglantines Kajde.

 

Related Articles

Back to top button