Lifestyle

Pacolli apo ndertuesi i Kremlinit !

Behgjet Pacolli pronari i Mabetex dhe shumë bizneseve në mbarë botën kujton një nga projektet më të mëdha të tij dhe të kompanis së tij. Ai si një djalosh i ri nga Kosova me ambicje për të arritur të paarritshmën sot ka krijuar perandorin e tij ekonomike , ku nga sukseset në punët e tij ai sot ka mijëra të punësuar , shumica prej tyre shqiptarë .

Ai në faqen e tij facebook shkruan :

Jeta është e paparashikueshme! Kjo fotografi u bë jashtë Kremlinit në 1983 kur isha i involvuar me firmën ku punoja duke mos e ditur që vetëm 8 vjet më vonë do të isha unë ai, (tani në funksion të pronarit) që do të merrja detyrën e madhe për të hyrë brenda, për ta prishur atë që komunistët kishin ndërtuar 70 vite më parë dhe për të kthyer shkëlqimin e fundit që Princesha Katarina ll ia kishte dhënë në shëkullin e XVII.

Related Articles

Back to top button