Lifestyle

Ku po i bënë pushimet bukuroshja shqiptare Xhuli Nura

Bukuroshja shqiptare dhe njëherit Miss Finlanda 2018 e cila poashtu është një business women ka vendosur që pushimet ti kaloj në një nga vendet më të bukura të Shqipërisë .

Nazar beach është vendi i përzgjedhur i saj i cili ka hap tashmë sezonen verore turistike .
Një ambient i bukur më të gjitha kushtet që pushimi të jetë i paharruar  ku edhe është promovuar pija më e re MargaritaClub.


Related Articles

Back to top button