Show Biz

Baboo Darabukat paralajmerojn projekt të ri !

Grupi i mirënjohur Baboo Darabuka ka paralajmeruar një projekt të ri . Nga postimet në faqen e tyre zyrtare në facebook dhe instagram ata për publikun e tyre do të sjellin një bashkëpunim që do lansohet shumë shpejt .

Muajin e kaluar ata kanë sjell bashkëpunimin e me Lule Mustafen ndersa tash prap si duket do të jetë një bashkëpunim me një këngëtare femër.

Qyqek do quhet projekti sipas tyre apo vetëm nje fraz e tekstit . Se shpejti presim edhe publikimin e projektit në youtube .

Related Articles

Back to top button