Show Biz

Sabi dhe Vjosa Emini sjellin potpuri për vitin e ri !

Këngëtari nga Prishtina Sabi se bashku mekëngëtarën e mirënjohur Vjosa Emini kanë sjell një potpuri të bukur për festat e fundëvitit .

Kjo potpuri është bashkëpunimi i tyre i parë dhe mund ta ndiqni në platformen youtube dhe kanalin e VizioniLibonia .

Linku ku mund ta ndiqni:

Related Articles

Back to top button