Show Biz

Daim Lala falendëron publikun e tij !

Nuk ka rendesi se ne qfar hapa ke filluar, qdo hap eshte me i madh se ai qe nuk e ke bere akoma.

E un qe nga hapat e pare e deri me sot kam qene dhe jam pjese e shtepise me te madhe diskografike ne vend. Plot 20 vite bashkepunim, shume projekte e shume muzike. Duke na perkrahur qdo vit e me shume un sot numeroj mbi 201,751,306 klikime ne platformen YOUTUBE. E gjitha fale jush publik i dashur.

Nuk mund te ju falenderoj ndryshe perpos te ju sjell projekte sa me shume qe mundem.

I juaji DAMI LALA

Related Articles

Back to top button