Show Biz

Baboo Darabuka paralajmërojn projekte të reja për sezonen verore

Grupi i mirënjohur Baboo Darabuka ka paralajmeruar që për këtë sezone verore do të lanësoj disa projekte muzikore .

Një nder to është edhe bashkëpunimi me këngëtarin e ri Muhamet Hyseni – Meti .

Si duket ata veq kanë përfundu projketin muzikor dhe janë duke realizu video-clipin . Nga postimet ne rrjetet sociale në faqet zyrtare te grupit paraljmerohet një hit i vertetë . Titulli i këngës është “ bomba “ .

Se a do të jetë një “bomb” – hit e vertet mbetet të shihet pas publikimit të video -clipit

https://apps.atk-ks.org/Subvencionim?fbclid=IwAR1n8HDvZso8fBwhI-G0iSCivi5N7mwEujhufof5Cywds9Ezt547nxP9y8w

Related Articles

Back to top button